Senior Accountant

Location: Bucharest, Bucharest, Romania
Date Posted: 05-10-2017
Te asteptam in echipa VIVRE a Dept. Contabilitate!
 
Invatam si crestem impreuna in cel mai de success start-up de e-commerce romanesc!
Contam pe tine ca vei avea cunostintele in domeniul financiar contabil si de fiscalitate foarte bine puse la punct, prin studiile de specialitate pe care le-ai efectuat si prin certificarile obtinute.
 
De aceea preferam sa ai studii superioare de specialitate in domeniu finalizate si sa fii membru a cel putin unuia dintre organismele profesionale contabile nationale CECCAR, CAFR si/sau CCF si/sau sa ai o certificare ACCA sau CIMA obtinuta sau in curs de a fi obtinuta .
 
De asemenea, ar fi util sa cunosti limba engleza la un nivel cel putin mediu, pentru interactiunile cu partenerii nostri, dar si pentru faptul ca avem si colegi din cele 7 tari din UE in care suntem prezenti.
 
Cunostintele avansate de Microsoft Excel si prelucrarea cu usurinta a unui volum mare de date vor fi apreciate, precum si cunostintele de lucru cu baze de date SQL si sisteme ERP.
 
Ca si experienta, cautam colegi cu minim 5 ani experienta relevanta in domeniul financiar-contabil, cu spirit analitic si atentie la detalii. Experienta in intocmirea de bugete si in analiza financiara constituie un plus.
 
Foarte important pentru noi este felul tau de a fi. In prezent, in echipa noastra avem nevoie de colegi pro-activi, orientati catre gasirea de solutii prin comunicarea foarte buna in echipa a provocarilor cu care te vei confrunta in fiecare zi.
 
Ce vei face?
  • Intocmire declaratii fiscale lunare si situatii financiare semestriale, care urmeaza apoi a fi depuse sub semnatura electronica de catre conducatorul departamentului financiar-contabil;
  • Intocmire lunara rapoarte consolidate P&L si CF;
  • Suport pentru intocmirea bugetului de venituri si cheltuieli si analiza lunara a variatiilor realizat vs. bugetat ;
  • Suport pentru auditul statutar si consolidat, precum si pentru colegii din echipa pentru inchiderile lunare ;
  • Suport pentru analiza financiara lunara aprofundata a rapoartelor P&L si BS consolidate, inclusiv a unor indicatori non-financiari.
 
De ce sa te alaturi echipei VIVRE din Dept Contabilitate?
  • pachet salarial motivant ;
  • decontare integrala taxe de membru al diferitelor organisme profesionale de profil nationale;
  • asigurare medicala clinica privata;
  • oportunitati de invatare accelerata si dezvoltare profesionala in cea mai complexa organizatie din industria home deco si zona geografica CEE;
  • parte dintr-o echipa tanara si responsabila , experti contabili CECCAR si in devenire (media de varsta 29 de ani).
 
Asteptam cu interes CV-ul tau!
Daca consideram ca ne potrivim, te vom invita la o discutie ca sa ne cunoastem si o sesiune de testare cunostinte si abilitati (cunostinte contabile si fiscale, Excel).
this job portal is powered by CATS